Twee enthousiaste pieten bij jullie thuis op 5 december?

Het is bijna weer zover. We komen snel weer naar Nederland om bij jullie thuis pakjes te bezorgen en de pakjesavond onvergetelijk te maken! Wij zijn 2 enthousiaste meiden van 22 en 19 jaar, die graag een lach op het gezicht van de kinderen zien en halen hier ook alles voor uit de kast. Wij kruipen dus ook niet voor het eerst in deze rol. Wij zijn actieve pieten die graag in zijn voor het vertellen van leuke verhalen over de kinderen. Natuurlijk hebben we ook strooigoed en zijn er misschien pakjes die we mogen uitdelen. We zijn muzikaal, dus het zingen van liedjes sluiten we niet uit. Dit moment moet toch ook worden vastgelegd? Dus gaan we vast en zeker met jullie op de foto. Kortom één groot feest!

Voor €20,- komen wij 20 minuten bij jullie de boel op stelten zetten. Verder kunnen jullie je eigen wensen ook doorgeven, wij zijn erg flexibel in tijd en prijs. Maar waar wij in ieder geval zeker van zijn, is dat het een gezellige avond wordt!

Lijkt het jou leuk om de pakjesavond van dit jaar één grote verrassing te maken? Wij gaan op 5 december op pad in de omgeving van Ommen. Neem dan snel met ons contact op!

Lieve groet,

De Pieten

Post was bewerkt op 08-11-2018 10:53 door Zwarte piet